Η Χριστίνα Μηλιού μεγάλωσε μέσα σε μια μουσική οικογένεια. Πατέρας της ήταν ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Μηλιός και μητέρα της η τραγουδίστρια Ελένη Μηλιού.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η τραγουδίστρια εξομολογείται μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα της όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών.

Ο πατέρας σου έφυγε από τη ζωή όταν ήσουν μόλις 14 ετών. Πώς κατάφερες σε εκείνη την ηλικία να διαχειριστείς την απώλειά του;

Χριστίνα: Περιέργως, στα 14 είχα ήδη μια ανεξήγητη ωριμότητα. Φυσικά πόνεσα και έκλαψα τότε, αλλά πήρα από μόνη μου έναν πιο δυναμικό ρόλο, ότι πρέπει εγώ να στηρίξω την οικογένειά μου. Το πήρα πάνω μου, παρόλο που η μητέρα μου είναι υπέροχη, δεν έχω λόγια για το πώς μας μεγάλωσε. Έμεινε μόνη της και πάλεψε κάνοντας δύο και τρεις δουλειές. Ξεκίνησα κι εγώ αμέσως να δουλεύω παράλληλα με το σχολείο. Από τα 14 μου είμαι οικονομικά ανεξάρτητη. Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε παιδότοπο, σε κατάστημα ενδυμάτων, σε παγωτατζίδικο.

Άργησες να αποδεχτείς τον θάνατο του πατέρα σου;

Χριστίνα: Σε εκείνη την ηλικία το έβαλα κάτω από το χαλάκι. Ξέρεις πότε το συνειδητοποίησα; Στα 19 μου, όταν ξεκίνησα δειλά δειλά στο τραγούδι. Τότε πένθησα. Να φανταστείς, η πρώτη μου εμφάνιση ήταν στο μαγαζί όπου δούλευε ο μπαμπάς μου, στη Γέφυρα, το τωρινό Teatro. Και μάλιστα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο – ο πατέρας μου ήταν μαέστρος του πολλά χρόνια. Πήγα στις οντισιόν και με πήραν. Τότε συνειδητοποίησα ότι «ο μπαμπάς δεν είναι εδώ και δεν θα είναι. Είσαι μόνη σου τώρα». Ήταν κάπως περίεργο. Ο λόγος που έγινα τραγουδίστρια ήταν ο μπαμπάς μου, και τελικά δεν με είδε ποτέ να τραγουδάω.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης: J2US: H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβαλε «φωτιά» στη σκηνή με τη Χριστίνα Μηλιού – «Ήταν πολύ ποζέ το τραγούδι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ