«Χρειαζόμουν ξεκούραση. Σκέψου ότι είχα να κοιμηθώ δύο μήνες», εκμυστηρεύεται η Αθηνά Ευμορφιάδη για την επάνοδό της στην Ελλάδα μετά το Survivor. «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούμε να κοιμηθούμε στο σανίδι γελιούνται. Σηκωνόμασταν το πρωί με μελανιές και φοβερούς μυϊκούς πόνους. Πόσο μάλλον κάποιες μέρες που έβρεχε κιόλας και η καλύβα μας γέμιζε νερό».

Η πρώην παίκτρια του Survivor τόνισε πως η κούρασή της από την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο ήταν και ψυχολογική. «Και ψυχολογικά ήμουν πολύ πιεσμένη. Από την πείνα και την εξάντληση είχα νεύρα. Και για να μην ξεσπάω στους συμπαίκτες μου πήγαινα μόνη μου στο δάσος και έκλαιγα. Τι να σου πω τώρα; Ότι δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω και για δύο μήνες έβρεχα απλά τα χείλη μου με το νερό της καρύδας; Ευτυχώς, η υποδοχή των δικών μου ανθρώπων και η αγκαλιά τους μου πρόσφεραν τη μεγαλύτερη ξεκούραση».

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Η απλυσιά. Σκέψου ότι κάναμε μπάνιο μία φορά την εβδομάδα στην παραλία. Παρακαλούσαμε να έχει αγώνισμα στο νερό για να ξεπλυθούμε εκεί. Όταν έφυγα και πήγα στο ξενοδοχείο, ήμουν μία ώρα στο μπάνιο και πλενόμουν. Αφού ο δημοσιογράφος που με συνόδευε νόμιζε ότι έπαθα κάτι. Δεν έβγαζα χώμα από πάνω μου. Λάσπη έβγαζα… Ένα ακόμη στοιχείο που με ενόχλησε είναι ότι οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες μου μπήκαν μέσα στο παιχνίδι έχοντας ο καθένας τη δική του στρατηγική.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ