Ο Άντριου Λάμπρου ήταν ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision και με το Break a broken heart κατάφερε να τερματίσει στη 12η θέση .

Ο 24χρονος τραγουδιστής έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ΟΚ! και αποκάλυψε αν τελικά μπορεί κάποιος να ραγίσει μια ήδη ραγισμένη καρδιά, όπως λέει στο αυτοβιογραφικό;– ρεφρέν του τραγουδιού του, αλλά και πόσα του δίδαξε ο θεσμός της Eurovision.

 «Επειδή έβλεπα για πολλά χρόνια τη Eurovision, ήξερα πάνω-κάτω τι να περιμένω. Αυτό που έζησα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Είναι διαφορετικό να το ζεις ως θεατής και αλλιώς ως καλλιτέχνης που διαγωνίζεται. Είχα ήδη μιλήσει με ανθρώπους που είχαν συμμετάσχει και τώρα που το έζησα θα ήθελα να το ξαναζήσω όλο από την αρχή.

Όσο κουραστικό και αν ήταν, όσο και αν ο οργανισμός μου ένιωσε όλη αυτή την πίεση, στενοχωρήθηκα όταν τελείωσε γιατί το απόλαυσα πραγματικά. Έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου μέσα από αυτή την εμπειρία. Για τα όριά μου πνευματικά. Όταν είσαι σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, ο καθένας μπορεί να σε κρίνει ελεύθερα. Ό,τι κι αν λένε για σένα, εσύ πρέπει να θωρακίζεσαι και να πείθεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Δεν μπορείς να επιτρέψεις να σε επηρεάσουν τυχόν αρνητικά σχόλια. Έκανα εξάσκηση ώστε να μπορώ να παραμείνω ήρεμος και να λέω στον εαυτό μου: “Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις. Πήγαινε εκεί πάνω και κάν’ το”».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ