Η Άννα Μάσχα αποκαλύπτει αν έχει κάνει γάμο και μιλά για τον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί 23 χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν 13χρονο γιο.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει» εκμυστηρεύεται ακόμα στο περιοδικό ΟΚ! ότι θα ήθελε να είναι τραγουδίστρια. Επιπλέον, η Άννα Μάσχα μοιράζεται και άγνωστες πτυχές τις καθημερινότητάς της με τον σύντροφό της, όπως για παράδειγμα το ποιος μαγειρεύει στο σπίτι.

Άννα, είσαι παντρεμένη;

Όχι ακόμη, αλλά είμαι σε συνθήκες γάμου εδώ και 23 χρόνια.

Δεν γνωρίζουμε κάτι για αυτό τον άνθρωπο που είναι πλάι σου.

Ο άγιος αυτός άνθρωπος που είναι μαζί μου είναι ακόμη πιο συνεσταλμένος από μένα. Κάνει μια άσχετη δουλειά, ασχολείται με το εμπόριο και παλιότερα ερασιτεχνικά με τη μουσική. Είχε κι ένα γκρουπάκι, παίζει πολύ συχνά κιθάρα στο σπίτι και με βάζει να τραγουδάω. Εντάξει, καλή είμαι.

Τι τραγουδάς;

Τα ακούσματά μας είναι πιο indie rock μέχρι και hip-hop. Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι. Θα ήθελα να είμαι τραγουδίστρια, να έχω πολύ καλή φωνή και να τραγουδάω. Καμιά φορά όταν στο θέατρο θέλω να ζεστάνω τη φωνή μου και βαριέμαι να κάνω αυτές τις γνωστές ασκήσεις με τις ανάσες, αρχίζω και τραγουδάω και σιγά σιγά έρχεται και η φωνή και η ψυχή και η διάθεση. Τραγουδάω ό,τι να ’ναι, από νανουρίσματα μέχρι το Casta Diva. Αν έχω μπει στο ταξί και παίζει κάτι στο ραδιόφωνο εκείνη την ώρα, μου κολλάει και το λέω.

Έχετε αποκτήσει και έναν γιο με τον άντρα σου.

Ναι, τον Θάνο. Είναι 13 χρόνων και εδώ και κάνα δύο χρόνια μένει πολλές ώρες στο σπίτι μόνος του και τα καταφέρνει μια χαρά. Τον φροντίζει όμως ο άντρας μου, έχει ένα κανονικό ωράριο 9-5. Εγώ υπάρχουν μέρες που φεύγω το πρωί και γυρνάω το βράδυ.

Ποιος μαγειρεύει στο σπίτι;

Αυτές τις μέρες κανείς, τρώμε όλο απέξω. (Γελάει.) Ό,τι μπορούν κάνουν μόνοι τους. Η γιαγιά, η πεθερά μου, μας ξελασπώνει πολλές φορές, είναι πιο κοντά και είναι πιο εύκολο. Πάντως φτιάχνω φοβερή κοτόσουπα και αυτό είναι νέο για όσους με ξέρουν, γιατί δεν μαγείρευα πριν από το παιδί. Μετά απογειώθηκε η μαγειρική μου. (Γελάει.)

Η μαμά σου ζει άραγε λίγο μαζί σου τη ζωή που δεν έζησε;

Έχει τεράστια αίσθηση, αλλά δεν παίρνει μέρος στη διαδικασία των επιλογών μου. Μπαίνει με μεγάλη αθωότητα κάθε φορά που βλέπει κάτι που κάνω. Και τώρα με τη Διαμάντω έχει πολλή πλάκα. Μου έστειλε ένα SMS προχθές:«Διαμάντω, μην τα βάζεις με τη Νίτσα. Δίκιο έχει». Και γελούσαμε.

Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη/Cube Digital Production

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ