Ο 32χρονος τραγουδοποιός, Αναστάσιος Ράμμος φωτογραφίζεται με την 36χρονη αθλητική δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Δώρα Παντέλη για το ΟΚ! και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τις προσωπικές του διαδρομές.

Αναστάσιε, τελειώνοντας το σχολείο με τι ασχολήθηκες;

Αναστάσιος: Δεν έδωσα Πανελλήνιες. Πήγα κατευθείαν στον στρατό και αφού τελείωσα ξεκίνησα να δουλεύω. Αρχικά ως πωλητής σε μεγάλη εταιρεία ηλεκτρικών ειδών, για κάποιο διάστημα ως εργάτης σε οικοδομή, μετά στη λαϊκή αγορά και ως ρεσεψιονίστ σε τατουατζίδικο. Εκείνη την περίοδο είχα ανεβάσει ένα βίντεο στο Facebook όπου τραγουδούσα.

Μου έστειλαν μήνυμα από την Panik Records αν είμαι σε κάποια δισκογραφική εταιρεία, απάντησα «όχι» και μου πρότειναν να κάνουμε ένα ραντεβού με τον Γιώργο Αρσενάκο. Κάπως έτσι μπήκα στην Panik Records και ξεκίνησε η πορεία μου. Είχα οραματιστεί από παιδί να βρίσκομαι σε μια σκηνή, όπως άλλοι κορυφαίοι τραγουδιστές που έβλεπα στην τηλεόραση και τους λάτρευα. Συνήθως ό,τι οραματίζομαι συμβαίνει.

Αισθάνεσαι περήφανος για ό,τι έχεις καταφέρει;

Αναστάσιος: Αισθάνομαι περήφανος για την πορεία μου και για τη στάση της ζωής μου γενικά, όχι μόνο για τη μουσική. Νιώθω καλά που έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε, που έχω ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες μπορεί να είχα στη ζωή μου και που έχω πίστη. Πιστεύω στον Θεό, αυτή την ανώτερη δύναμη που σου δείχνει τον δρόμο που έχεις ανάγκη να ακολουθήσεις. Επίσης πιστεύω στην επικοινωνία, στην ειλικρίνεια στα συναισθήματα

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γαρμπή – Αναστάσιος Ράμμος: Ερμηνεύουν τη διαχρονική επιτυχία «Ευαισθησίες»

Δώρα Παντέλη: Ποια είναι η όμορφη αθλητικογράφος που «μάγεψε» στη σκηνή του J2US;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ