Στο θέατρο Παλλάς βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης. Το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση «Ιφιγένεια εν Ταύροις» που παρουσιάζεται στις 18 και 19 Μαρτίου από τον Δήμο Αθηναίων σε διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και ο Δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε εκεί.

Η Σία Κοσιώνη επέλεξε ένα total black σετ και παλτό το οποίο συνδύασε με ιδιαίτερες γόβες με διάφανες ρίγες.

Η Σία Κοσιώνη επέλεξε ιδιαίτερες γόβες για την έξοδό της.

Για να συμπληρώσει το look της επέλεξε απλούς χρυσούς κρίκους σε μικρό μέγεθος και χοντρή αλυσίδα στον λαιμό που συνδύασε με κολιέ με πράσινες πέρλες και πιο λεπτές αλυσίδες.

Λίγα λόγια για την παράσταση που παρακολούθησαν στο θέατρο η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης

Πρόκειται για την όπερα που σφράγισε με την ερμηνεία της η Μαρία Κάλλας, υπό τη μουσική διεύθυνση του διεθνούς φήμης αρχιμουσικού, Γιώργου Πέτρου και την ανατρεπτική σκηνοθετική ματιά του Θάνου Παπακωνσταντίνου, ένα εξαιρετικό καστ διακεκριμένων λυρικών καλλιτεχνών, τη Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και τη Χορωδία Δήμου Αθηναίων.

Η όπερα «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του ανανεωτή της όπερας, Κρίστοφ Βίλιμπαλντ Γκλουκ βασισμένη στην ομώνυμη τραγωδία του Ευριπίδη, αφηγείται το σημείο τομής και την κατάληξη των μύθων της Ιφιγένειας και του Ορέστη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ