Μια ξεχωριστή ημερά είναι η σημερινή για τον Κώστα Μπακογιάννη αφού έχει γενέθλιά του. Η Σία Κοσιώνη, δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί και δημοσίως.

Η σύζυγός τους θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από μια φωτογραφία του. Η παρουσιάστρια πρόσθεσε το δικό της «Happy Birthday» μαζί με κόκκινες καρδιές και το μοιράστηκε μέσα από ένα της story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μαζί μια όμορφη οικογένεια. Ο δήμαρχος Αθηναίων και η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο τον, Δήμο.

Αν και η Σία Κοσιώνη δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, ούτε εκθέτει την προσωπική της ζωή, για πρώτη φορά μίλησε για τον σύζυγό της και τον γιο της. Η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ μίλησε στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση.

Η Σία Κοσιώνη δεν δίστασε να μιλήσει με αγάπη και θαυμασμό για τον σύζυγό της και δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Όπως τονίζει η μαμά του 4χρονου Δήμου Μπακογγιάννη: «ο Κώστας είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση. Ήταν αυτό που με τράβηξε κοντά του, να είμαι πλάι του. Είναι απίστευτος. Αυτό το “όλα θα πάνε καλά”. Αυτή η αισιοδοξία του, η ηρεμία του, το χαμόγελό του, ότι μπορεί να γειώνει λίγο τις καταστάσεις και ταυτόχρονα να είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στηρίζεσαι για τα πάντα».

Το ζευγάρι μπορεί να έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα με επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα Σαββατοκύριακα όμως είναι αφιερωμένα στον γιο τους.

Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε με αθήτικό look στην Αθήνα. Οι δυο τους έδειχναν χαλαροί και δεν σταμάτησαν να μιλούν και να ασχολούνται με τον μικρό Δήμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ