Στην Ελλάδα για τριήμερη επίσκεψη βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας. Το πρόγραμμα που ακολουθούν ο βασιλιάς Γουλιέλμος – Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα είναι ιδιαίτερα γεμάτο και έχει πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Το πρωί της Τρίτης, μάλιστα, το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο φουαγιέ της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Εκεί βρέθηκε και η Σία Κοσιώνη η οποία και συντόνισε τη συζήτηση που έγινε με θέμα τη βία κατά των γυναικών. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τη βασίλισσα Μάξιμα.

«Τα μεγαλύτερα όπλα μας είναι η γνώση και η συνεργασία. Είχα την τιμή να συντονίσω μια εξόχως ενδιαφέρουσα και πολύ ουσιαστική συζήτηση για την βία κατά των γυναικών με τη συμμετοχή της Προέδρου της Δημοκρατίας, του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας και ειδικούς από τις δυο χώρες», ανέφερε στην ανάρτησή της η Σία Κοσιώνη.

Τα μεγαλύτερα όπλα μας είναι η γνώση και η συνεργασία. Είχα την τιμή να συντονίσω μια εξόχως ενδιαφέρουσα και πολύ…

Posted by Sia Kossioni on Tuesday, November 1, 2022

Αξίζει να αναφέρουμε ότι απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η ανταποδοτική εκδήλωση του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας προς τιμήν της προέδρου της Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μουσικής.

Τα ταξίδι τους στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη όταν και θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ