Ο Τόμας Κίνγκστον, σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο Κίνγκστον, γαμπρός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, βρέθηκε νεκρός σε μια διεύθυνση στο Gloucestershire το απόγευμα της Κυριακής (25/2) και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Ο ξαφνικός θάνατος του συζύγου της σόκαρε τη βασιλική οικογένεια

Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της – τον οποίο παντρεύτηκε το 2019 – σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν».

Περιέγραψαν τον θάνατό του ως «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».

Θα διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, αλλά δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες και δεν υπάρχουν άλλα εμπλεκόμενα μέρη.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα έστειλαν τις «τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους» στη Λαίδη Κίνγκστον και την οικογένεια του κ. Κίνγκστον.

Μια δήλωση εκ μέρους της λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ Κίνγκστον και της οικογένειας του κ. Κίνγκστον ανέφερε:

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας.

«Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτισε τη ζωή όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε τον θάνατό του».

Διαβάστε επίσης:

Λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ: Η royal που ήρθε στην Αθήνα στη θέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ