Παρουσία φίλων, συγγενών και εκπροσώπων του του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου το τελευταίο αντίο στον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας πέθανε από ανακοπή καρδιάς την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 61 χρόνων. Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι, το οποίο είχε απειληθεί από τις εκτεταμένες φωτιές. Ο ίδιος μάλιστα στην τελευταία του ανάρτηση στα social media, είχε κάνει έκκληση για βοήθεια στην περιοχή του Κρυονερίου, βλέποντας το εργοστάσιό του να απειλείτε.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 9/8 από το Ά Νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Εκεί βρέθηκε συντετριμμένη η σύζυγός του και όλη η οικογένειά του, αλλά και άνθρωποι από τον επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο.

Ανάμεσά τους ήταν ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και άλλοι.

Επιθυμία της οικογένειάς του ήταν, αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ