Τα πρώτα της Χριστούγεννα με τον γιο της περνά η Ρούλα Σταματοπούλου. Η makeup artist έγινε μαμά τον περασμένο Μάιο και οι φετινές γιορτές ήταν ξεχωριστές. Μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό τους Άγγελο.

«Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα της ζωής μας. Τα πρώτα μας Χριστούγεννα. Σε μας ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα και μας έφερε το πιο ωραίο και το πιο πολύτιμο δώρο στον κόσμο.

Ο δικός μας #Αγγελος αν και τοσοδούλης μας μαθαίνει συνέχεια πράγματα. το πιο σπουδαίο που μας έμαθε είναι να ζούμε την κάθε στιγμή. Εύχομαι λοιπόν το ίδιο και σε σας. Χρόνια πολλά με υγεία!», έγραψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και πόζαραν τόσο εκείνη όσο και ο μικρός της με αγιοβασιλιάτικα σκουφιά μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Ρούλα Σταματοπούλου έχει μιλήσει για τον γιο της, στο περιοδικό ΟΚ! «Ο Άγγελος μας. Και έτσι θα τον φωνάζουμε για όλη του την ζωή! Εμείς σαν γονείς ψάχναμε όλα τα περίεργα, ξένα, αρχαία, βασιλικά και ιδιαίτερα ονόματα, μόνο κινεζικά δεν είδαμε. Γιατί θέλαμε να είναι το κάτι μοναδικό και ασυνήθιστο. Τελικά όμως το όνομα Άγγελος το διάλεξε μόνος του ο μπέμπης μας, την ώρα που χάιδευα την κοιλίτσα μου λίγο πριν έρθει στον κόσμο! Είναι μια ιστορία που κάποια στιγμή θα σας την πω», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα για το όνομα που διάλεξαν για εκείνον.

«Αυτή την καψούρα που νιώθω, μου την είχατε πει αλλά δεν μπορεί να την φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, Τον θέλω τσιρότο πάνω μου, δεν θέλω να τον βγάζω από πάνω μου. Για σαράντα μέρες θα έχουμε να πούμε πολλά», ανέφερε η Ρούλα Σταματοπούλου λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του μικρού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ