Με δυσκολία και άγχος ξεκίνησαν οι φετινές διακοπές για τη Ρούλα Ρέβη, όπως εξομολογείται στην τελευταία της ανάρτηση. Η γνωστή φωτογράφος από τον περασμένο Ιούλιο έφυγε για την Τήνο μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους. Όμως στην αρχή των διακοπών τους νόσησαν με κορονοϊό. Η Ρούλα Ρέβη δεν έκρυψε από τους followers της τις σκέψεις της ότι της έτυχε στο δυσκολότερο μέρος, καθώς ένιωθε απομονωμένη με την ανασφάλεια ότι δεν βρίσκεται κάποιο νοσοκομείο κοντά τους. Τέλος, αναφέρθηκε στις υψηλές προσδοκίες με τις οποίες κάποιος μπορεί να ξεκινά τις διακοπές του, αλλά και την ηρεμία που σου προσδίδει να τις αφήνεις πίσω.

«Ήρθαμε νωρίς διακοπές. Μεγάλη πολυτέλεια για να γκρίνιαξω που κολλήσαμε covid-19 όλοι μαζί στην αρχή των διακοπών τον Ιούλιο. Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι το πάλεψα σχεδόν 3 χρόνια να μην κολλήσω και εγώ και τα παιδιά. Απομονώθηκα, αγχώθηκα και φυσικά μου έτυχε στο δυσκολότερο μέρος που θα μπορούσε. Δύσκολο για εμένα και τον χαρακτήρα μου που από τότε που έγινα μαμά το θέλω ένα νοσοκομείο τριγύρω να το αισθάνομαι.

Αφού έμεινα «παγωτό» και είχαμε 2 παιδιά με σαράντα πυρετό σπίτι στην Τήνο στην ερημιά μας την αγαπημένη ήρθε και αυτό λοιπόν. Μετά άρχισαν τα σχόλια , «μάτι παιδί μου σας φάγανε» κλαίω από γέλια όταν το ακούω πάντα αυτό φυσικά… «μάτι» και «μας φάγανε» ποιοι μωρέ; Βαρέθηκα να το συζητήσω παρά πολύ γιατί ξεκινάει πάλι η συζήτηση για τα εμβόλια και όλη αυτή η μπούρδα. Τα παιδιά μου είναι ανεμβολίαστα με δίκη μας ευθύνη εμείς είμαστε εμβολιασμένοι με δίκη μας ευθύνη και αυτό.

Τέλος πάντων δεν ήθελα να σας μιλήσω για τον covid-19 έχω βαρεθεί πολύ με το θέμα, ήθελα να πω πως είχα μεγάλες προσδοκίες για τις διακοπές και όπως πάντα όταν έχω μεγάλες προσδοκίες τρώω μια σφαλιάρα όμορφη, πάντα όμως. Οι προσδοκίες σε εμένα προσωπικά λειτουργούν πολύ αγχωτικά και το ξέρω και κάθε φορά λέω «ηρέμησε κοπέλα μου μην περιμένεις πολλά πήγαινε με το ρεύμα κάθε ημέρας» τόση δουλειά έχεις κάνει γι’ αυτό , αλλά ξέρετε αυτές είναι εκεί πάντα, προσδοκούν να σου τη φέρουν οι προσδοκίες.

Και μετά ηρέμησα το γύρισα και έπιασα να διαβάσω επιτέλους ένα βιβλίο που ήταν μια απλή προσδοκία μου για αυτό το καλοκαίρι και αρκετά εφικτή. Και απολαμβάνω τα παιδιά μου και την οικογένεια μου αφήνω τις μέρες να κυλούν χαλαρά όπως αρμόζει στις μέρες διακοπών και ό,τι γίνει είπα . Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει το ξέρεις Ρούλα, το ξέρεις καλά. Καλό Αύγουστο σε όλους. Αγάπη», ανέφερε η Ρούλα Ρέβη στη μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ