Η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει τη δική της μάχη με τη λευχαιμία ενώ μετά τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Πνευματικού ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

«Διαβάζω ξανά και ξανά. Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω. Πως λέγεται γιατρός αυτος ο «κυριος». Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι, είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν! Ποιος αποφασίζει ποσό θα παλέψω; Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή! Νιώθω αηδία όχι στεναχώρια! Νιώθω ντροπή όχι θυμό!

Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας! Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτακη και δεν κάνω πλάκα! Προσβάλετε εμάς και τους ήρωες θεράποντες ιατρούς μας!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Ρεγγίνα Μακέδου.

Διαβάζω ξανά και ξανά … Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή ; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω… Πως λέγεται γιατρός αυτος ο «κυριος» …Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει ποσό θα παλέψω ;Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!! Νιώθω αηδία … όχι στεναχώρια!!! Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας !!!! Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτακη και δεν κάνω πλάκα!!! Προσβάλετε εμάς και τους ηρωες θεράποντες ιατρούς μας!!!!

Posted by Regina Makedou on Thursday, June 8, 2023

Η επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Όπως έγινε γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε προσωπικά με τη γνωστή αθλήτρια και η ίδια μετέφερε τη συνομιλία τους στα social media.

«Δεν θα το πίστευα ποτέ! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα!

Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί. Μη ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση», έγραψε η ίδια.

Δεν θα το πίστευα ποτε !!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο…

Posted by Regina Makedou on Friday, June 9, 2023

Διαβάστε επίσης:

Ρεγγίνα Μακέδου: Το μήνυμά της για την τραγωδία στα Τέμπη – «Γιατί αποφασίζουμε να γίνουμε καλύτεροι μετά από κάτι κακό;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ