Μια συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Κυριακής 23 Ιουνίου μίλησε η Ράνια Τζίμα. Η δημοσιογράφος και anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις, τον Στέφανο Κασελλάκη αλλά και για τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Για την είδηση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ποινικολόγο, η Ράνια Τζίμα τόνισε: «Πολύ άγρια υπόθεση. Πρέπει να κάνουμε πραγματικές συζητήσεις με τα παιδιά μας, τα μικρά αγόρια 5, 6, 7 χρόνων για την ενδοοικογενειακή βία. Μπορούμε να κάνουμε κάτι σε επίπεδο εκπαίδευσης;»

Για τον Στέφανο Κασσελάκη η Ράνταιο Τζίμα εξήγησε; «Ο λαός θα απαντήσει εάν είναι ένα άτομο που μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο, όταν φυσικά τεθεί αυτό το ερώτημα στην κάλπη. Έχω την αίσθηση ότι είναι ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό παράδειγμα για τα δεδομένα της Ελλάδας. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Είναι μια διακριτή περίπτωση σε αρκετά χαρακτηριστικά. Έχει κάποια επικοινωνιακά χαρίσματα, και θα περιμένουμε να δούμε πώς αυτό θα κριθεί από τους πολίτες όταν έρθει η ώρα».

Η Ράνια Τζίμα μίλησε και για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Ο Γαβριήλ έχει κάνει πολλές αλλαγές στα επαγγελματικά του όλα αυτά τα 10 χρόνια που είμαστε μαζί. Κάθε φορά το ίδιο κάνω. Προσπαθώ να τον βοηθήσω να είναι εντάξει με την συνείδησή του, ό,τι και αν είναι αυτό. Τι άλλο να κάνει ένας σύντροφος; Μου βγαίνει φυσικά όλο αυτό. Δεν είμαστε στην ίδια πλευρά πολιτικά πάρα πολύ με τον σύζυγό μου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Διαφωνούμε πάρα πολύ, μας χωρίζουν τεράστιες αποστάσεις. Διαφωνούμε σε πάρα πολλά πράγματα πολιτικά. Ο σύζυγός μου είναι ο Γαβριήλ, ο μπαμπάς της Ελένης και θέλω να είναι καλά!».

Διαβάστε επίσης: Ράνια Τζίμα: Το grecian look που επέλεξε για να γίνει νονά και η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της, Ελένη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ