«Έχεις πιο πολλές ευκαιρίες γενικά. Κάνει καλό στη δουλειά σου και είναι και πώς θα το διαχειριστείς και σαν άνθρωπος», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο νικητής του MasterChef 6 Παναγιώτης Κουμουνδούρος εξηγώντας ότι ο μαγειρικός διαγωνισμός έκανε μόνο καλό στη δουλειά του.

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ όπως το πήρε έτσι τα έδωσε στη μάνα μου. «Έχει έναν λογαριασμό στο όνομά μου στον οποίο εγώ δεν έχω πρόσβαση. Τα έχω αφήσει εκεί γιατί στο μέλλον σίγουρα έχω κάποια πλάνα που θα ήθελα να γίνουν. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι», εξήγησε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρόταση από το πρωινό του Star, αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνει δική του εκπομπή. «Τη δέχτηκα από το κανάλι. Είναι λίγο διαφορετικό από την κουζίνα. Θα δοκίμαζα σίγουρα να κάνω δική μου εκπομπή. Θα ήταν κάτι τρομακτικό νομίζω, κάτι πολύ έξω από τα νερά μου. Όσο υπάρχει ο Άκης Πετρετζίκης για εμένα δεν αξίζει να κάνεις τηλεόραση, δεν τον χτυπάς με τίποτα».

Όσο βρισκόταν στο MasterChef, συχνά αναφέρονταν στην ομοιότητά του με τον Άκη Πετρετζίκη.

«Λίγο από μακριά μας μπερδεύουν με τον Άκη Πετρετζίκη. Δεν έχουμε συναντηθεί μετά το MasterChef», είπε εκείνος.

Τέλος, σχετικά με το φετινό MasterChef σημείωσε: «Δεν ξέρω το concept του φετινού MasterChef. Είναι ωραίο που θα είναι guest κριτής ο Έκτορας Μποτρίνι. Θα ακούσεις και το μπινελίκι σου αν πεις καμιά χαζομάρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ