Η στέψη του βασιλιά Καρόλου ήταν σίγουρα το μεγάλο γεγονός του περασμένου σαββατοκύριακου για τους Βρετανούς αλλά και για όλους τους πολίτες της Κοινοπολιτείας. Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Τρίτης μίλησε ο Γιάννης Χουντής, σύμβουλος της Βουλής των Λόρδων. Ο royal expert αναφέρθηκε στα παραλειπόμενα της στέψης του βασιλιά Καρόλου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. 

H αγνώριστη 62χρονη Lady D

Μάλιστα την ώρα της εμφάνισης του royal expert στην πρωινή εκπομπή του Αlpha η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της έδειξαν μια φωτογραφία που έδειχνε πώς θα ήταν η αδικοαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα αν ζούσε σήμερα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Royal Gala Evening στην Ουάσιγκτον, στις 4 Οκτωβρίου 1990.

Το 2023 η μητέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι θα ήταν 62 χρόνων αφού γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1961. Όπως σημείωσε ο Γιάννης Χουντής, η πόζα ήταν αποτέλεσμα τεχνικής επεξεργασίας από μηχανή τεχνητής νοημοσύνης.

Tις φωτογραφίες δημοσίευσε το περιοδικό Βasic. Όπως μάλιστα γράφει το σχόλιο στο post, «η Νταϊάνα θα ήταν η καλύτερη βασίλισσα που θα μπορούσε ποτέ να έχει το Ηνωμένο Βασίλειο».

Μάλιστα όπως σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος η εικόνα μοιάζει πολύ με την Ελεονώρα Μελέτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ