Ένα νέο πορτρέτο της Πριγκίπισσα Κάθριν στο βρετανικό περιοδικό Tatler, κατάφερε να διχάσει και πάλι τα social media. Κυκλοφόρησε το πρωί της Τετάρτης, μετά το αμφιλεγόμενο νέο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου που προκάλεσε αντιδράσεις.

Το ζωγραφισμένο πορτρέτο της Πριγκίπισσας Κάθριν, που φιλοτεχνήθηκε από τη Βρετανίδα καλλιτέχνη Hannah Uzor και παραγγέλθηκε για το εξώφυλλο του Tatler τον Ιούλιο, απεικονίζει την Κέιτ με ένα λευκό φόρεμα μπροστά σε μπλε φόντο και βασίζεται σε μια φωτογραφία της από τη στιγμή που συμμετείχε στο πρώτο επίσημο δείπνο του βασιλιά Καρόλου τον Νοέμβριο του 2022.

Ωστόσο, η προδημοσίευση του εξωφύλλου του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαΐου, έχει ήδη δεχθεί επικρίσεις από τους χρήστες στα social media. Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως «δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι αυτή ή όχι».

Η Uzor, κυκλοφόρησε τον πίνακα περίπου δύο μήνες αφότου έγινε γνωστή η είδηση ότι η πριγκίπισσα υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης:

Πριγκίπισσα Κάθριν: Το βασιλικό μοτίβο μέσα στο οποίο γεννήθηκε ο ανιψιός της, Ίνιγο

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Πριγκίπισσα Κάθριν: Η φωτογραφία που επέλεξαν για τα 13 χρόνια γάμου έκανε τους fans να σχολιάσουν αρνητικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ