Η πριγκίπισσα Κάθριν και ο πρίγκιπας William ευχήθηκαν στον βασιλιά Κάρολο για τα γενέθλιά του με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο βασιλιάς έγινε 75 ετών την Τρίτη (14/11) και ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, συνέχισαν μια παράδοση ανεβάζοντας τις ευχές τους στα social media.

Οι φωτογραφίες και η ευχή στον βασιλιά Κάρολο

«Ευχόμαστε στην Αυτού Μεγαλειότητα στον βασιλιά πολύ χαρούμενα 75α γενέθλια!», η ομάδα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κάθριν έγραψε στο Twitter και στο Instagram με ένα emoji τούρτας γενεθλίων, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες — συμπεριλαμβανομένων δύο οικογενειακών λήψεων.

Η πρώτη εικόνα έδειχνε τον Κάρολο και τον Γουίλιαμ αγκαλιασμένους, με τα χέρια ο ένας γύρω από τον άλλο κατά τη διάρκεια διακοπών για σκι το 2004 στο Klosters της Ελβετίας.

Η δεύτερη φωτογραφία ήταν μια σόλο φωτογραφία του Καρόλου από μια δενδροφύτευση στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη κατά τη διάρκεια της κρατικής επίσκεψής του στη Γαλλία με τη βασίλισσα Καμίλα τον Σεπτέμβριο, και η τρίτη φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του Trooping the Color τον Ιούνιο.

Η εικόνα έδειχνε τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κάθριν και τα τρία παιδιά τους — τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ κατά την πρώτη επίσημη παρέλαση γενεθλίων στη μοναρχία του βασιλιά Καρόλου.

Διαβάστε επίσης:

Πριγκίπισσα Κάθριν: Πώς τίμησε τη βασίλισσα Ελισάβετ με δύο κινήσεις στο Royal Albert Hall

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ