Φαίνεται πως υπάρχει λόγος που δεν έχουν κοπάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν σε ρήξη τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Τώρα, κυκλοφορούν φήμες ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σταμάτησε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να πραγματοποιήσουν τη βάφτιση της κόρης τους Λίλιμπετ Νταϊάνα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ.

O πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ στις 24 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη (The Mega Agency)

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν ακόμη δείξει στον κόσμο το νέο τους παιδί, έχοντας καταφέρει να ξεφύγουν από τη βασιλική παράδοση που θέλει τους γαλαζοαίματους να δείχνουν τα παιδιά τους από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής τους.

Tο ζευγάρι στο Global Citizen Live Concert στις 25 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη (The Mega Agency)

Σύμφωνα με τον βασιλικό ανταποκριτή του NBC, Νιλ Σιν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήλπιζαν να μπορέσουν να ταξιδέψουν από τις ΗΠΑ και να πραγματοποιήσουν τη θρησκευτική τελετή στο Ηνωμένο Βασίλειο με την προσδοκία πως έτσι θα γεφυρώνονταν οι σχέσεις τους με τη βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι θα τα καταφέρουν: «Τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν ήταν πολύ πρόθυμοι να κάνουν αυτή την κίνηση και να κάνουν τη βάφτιση έγινε, ιδιαίτερα μπροστά στη Μεγαλειότητα της Βασίλισσας, αλλά τα σχέδια ναυάγησαν», δήλωσε ο Σον. Και συνέχισε: «Υπήρχε ένα άτομο που ουσιαστικά αποφάσισε ότι δεν είχε όρεξη για αυτή την επιστροφή, δείχνοντας πως δεν είναι καθόλου πρόθυμο να φιλήσει και να αγκαλιάσει τον μικρότερο αδερφό του… Σύμφωνα με σε μια πολύ καλή πηγή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν αυτός που είπε βασικά «όχι, δεν πιστεύουμε ότι αυτό θα λειτουργήσει, δεν είναι ιδιαίτερα καλή ιδέα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ