Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στο Λονδίνο. Ο δούκας του Σάσεξ έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο της βρετανικής πρωτεύουσας τη Δευτέρα για ακρόαση κατά του εκδότη της εφημερίδας Daily Mail. Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Κάρολου έχει μηνύσει την εφημερίδα για φερόμενες υποκλοπές τηλεφώνων και άλλες παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής.

Θα δει τον πατέρα του ο πρίγκιπας Χάρι;

Μάλιστα σύμφωνα με την Daily Mail η βασιλική οικογένεια δεν σχεδιάζει να συναντηθεί μαζί του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος, εργάζεται από το Highgrove, το σπίτι του στο Gloucestershire, προτού πετάξει έξω για μια τριήμερη κρατική επίσκεψη στη Γερμανία την Τετάρτη.

Πηγές κοντά στον Χάρι ενημέρωσαν τα ΜΜΕ πως «είχε έρθει σε επαφή» με τον πατέρα του για να του ενημερώσει ότι θα βρίσκεται στη χώρα, ωστόσο του ο βασιλιάς απάντησε πως θα είναι «απασχολημένος».

Ο αδερφός του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, λείπει με την οικογένειά του καθώς τα παιδιά του έχουν ήδη σταματήσει το σχολείο λόγων των διακοπών του Πάσχα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κάθριν βρίσκονται ήδη στο Adelaide Cottage στο βασιλικό κτήμα στο Windsor, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Frogmore Cottage, το σπίτι των πέντε υπνοδωματίων από το οποίο ο Χάρι και η Μέγκαν ειδοποιήθηκαν πως πρέπει να εγκαταλείψουν τον Ιούνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ