Στη δημοσιότητα βρίσκεται από σήμερα το νέο τρέιλερ για τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix «Χάρι και Μέγκαν». Στο τρέιλερ περιλαμβάνονται αιχμές για την ιεραρχία στη βασιλική οικογένεια υπονοώντας ότι εκ των έσω διέρρεαν και κατασκεύαζαν ιστορίες για το ζευγάρι. Μάλιστα ο Χάρι ολοκληρώνει το βίντεο προειδοποιώντας: «Κανείς δεν ξέρει την πλήρη αλήθεια – εμείς ξέρουμε την πλήρη αλήθεια».

Στο βίντεο ακόμα περιγράφεται η βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι» και μετά πλάνα της μητέρας του Νταϊάνας αλλά και της Δούκισσας Κάθριν να κυνηγιούνται από τους φωτογράφους. Αλλά και ατάκα για τον πόνο και τη δυστυχία που οι γυναίκες υποφέρουν σε αυτό τον θεσμό.

Επιπλέον εμφανίζεται μια σκηνή της Μέγκαν και του Χάρι σε ένα αυτοκίνητο καθώς γυρίζουν για να δουν ένα αυτοκίνητο να τους ακολουθεί. Ίσως μια πιθανή αναφορά στους παπαράτσι, προτού η Μέγκαν Μαρκλ ακουστεί να λέει: «Συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται ποτέ να σε προστατέψουν». Από την άλλη ο Χάρι προσθέτει: «Εγώ Ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία».

Ο πρώτος κύκλος του ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου – ακριβώς τρεις μήνες μετά τον θάνατο της γιαγιάς του Χάρι, Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και ο δεύτερος θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ