Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση είδαμε μετά από καιρό τον Κώστα Κεντέρη. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ στα 200 μέτρα, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζει μια ήσυχη ζωή.

Το πρωί του Σαββάτου, όμως, ο γνωστός αθλητής που αναδείχθηκε στην Ολυμπιάδα του 2000 στο Σίδνεϊ κερδίζοντας το όνομα «γιος του ανέμου» βρέθηκε στη Χίο – ο ίδιος κατάγεται από τη Μυτιλήνη- και συμμετείχε στη φιλανθρωπική εκδήλωση για το παιδικό χωριό της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου.

Ο Κώστας Κεντέρης έκανε μια σπάνια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό στο Αίπος της Χίου και στην εκδήλωση και το γεύμα που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με αφορμή τους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου. Η εκδήλωση γίνεται προς τιμήν του πατρός Αντωνίου και της Κιβωτού του Κόσμου και παρουσιάστηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εκτός από τον Κώστα Κεντέρη στην εκδήλωση βρέθηκαν η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Άγγελος Μπασινάς και ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Φωτογραφίες: Instagram/stam_tsimtsili.