Το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, οι δύο οικοδέσποινες του The Pop up Project, υποδέχθηκαν εκπροσώπους του Τύπου και των social media σε Χριστουγεννιάτικο brunch στο Tudor Hall του King George, με αφορμή τα δύο μεγαλύτερα shopping events της χρονιάς που θα πραγματοποιήσουν στους δύο πιο επιβλητικούς χώρους σε Κηφισιά και Αθήνα.

Στο αριστοκρατικό περιβάλλον του βραβευμένου με Michelin εστιατορίου, διακοσμημένο εορταστικά από την Antoinetta Koutsouradi και με τα γούρια, που προσφέρθηκαν στις καλεσμένες της Liana Vourakis και της Katerina Kamisi ως άλλο ευφάνταστο art de la table, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη βρήκαν τον πιο κομψό τρόπο να ανακοινώσουν όλα όσα ετοιμάζουν προσκαλώντας ταυτόχρονα το πιο upscale κοινό της Αθήνας, στο πολυαναμενόμενο Christmas at The Pop up Project!

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Δώρα Κατσικογιάννη, η Τζένη οικονόμου και άλλοι.

Με τα δύο μεγαλύτερα shopping events της χρονιάς θα γιορτάσει αυτά τα Χριστούγεννα το Pop Up Project που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Με έμπνευση από το ύφος και την αισθητική του Breakfast at Tiffany’s, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη κάνουν οι ίδιες προσωπικά το curation από τις συλλογές των 50 Ελλήνων designers & brands. Φέτος το Pop up Project θα πραγματοποιηθεί δύο φορές στους δύο πιο εμβληματικούς χώρους της Κηφισιάς και της Αθήνας, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή & το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στο επιβλητικό Ballroom του αριστοκρατικού King George, εκεί που χτυπάει ο παλμός της εορταστικής Αθήνας!

Δύο υπέροχα εορταστικά σκηνικά θα στηθούν στην Κηφισιά και στην Αθήνα, στα οποία πρωταγωνιστές θα είναι οι σχεδιαστές και τα brands, όλοι συγκεντρωμένοι στο ίδιο μέρος, για το πιο διασκεδαστικό Χριστουγεννιάτικο shopping. Για άλλη μια φορά, ανάμεσα τους, αγαπημένα γνωστά ονόματα όπως Vassilis Zoulias, Liana Camba, Antonia Karra, The Artians, Nakas Concept, Bollicine Mykonos, Klotho, Wings αλλά και νεότεροι σχεδιαστές και brands με τις πιο απολαυστικές προτάσεις για δώρα. Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, το γνωστό Αίθριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά θα στολιστεί και θα γίνει για άλλη μια φορά τόπος συνάντησης για shopping, μουσική και ποτό. Το ίδιο θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου (που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά) στο αριστοκρατικό Ballroom του ξενοδοχείου King George, ακριβώς εκεί που χτυπάει ο παλμός της εορταστικής Αθήνας, στην πιο αριστοκρατική αγκαλιά της πλατείας Συντάγματος.

Μαζί μας στο μαγικά στολισμένο Pop Up Project, θα είναι ο Pepper 96,6, όπου θα κάνει ζωντανές αναμεταδώσεις μέσα από τα events μας, δημιουργώντας ακόμη πιο εορταστική ατμόσφαιρα, μέσα από τις εκπομπές των πιο αγαπημένων μας παραγωγών και τις μουσικές τους επιλογές.

Φωτογραφίες: Panoulis

Διαβάστε επίσης:

Pop Up Project: Τα δύο μεγαλύτερα shopping events της χρονιάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ