Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το πρόβλημα υγείας που όπως παραδέχεται τον τρόμαξε. «Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι ο,τιδήποτε παρατηρεί επάνω του, αμέσως να βρίσκεται στην καρέκλα του γιατρού. Έτσι έκανα κι εγώ. Παρατηρήσαμε ότι ήταν κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα.

Ακολουθήθηκαν και ακολουθούνται θεραπείες. Φοβήθηκα πολύ. Το ξεπέρασα χάρη στο περιβάλλον μου, την οικογένειά μου και τη δουλειά. Κάνω ανοσοσθεραπεία που έχει κάποιες παρενέργειες. Η δουλειά μου ήταν φάρμακο ψυχής, γαντζώθηκα πάνω της», ανέφερε στην εκπομπή.

Επιπλέον ο δημοσιογράφος σημείωσε: «Ο χρόνος με τρομάζει με διαλύει. Πέρασα κάποια πράγματα που δεν ήξερα ότι είναι μοναδικά και δεν τα ρούφηξα. Θέλω να ζήσω».

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ αναφέρθηκε ακόμα και στο κομμάτι της δουλειάς και την υπόθεση των Πετραλώνων. «Η δουλειά μου με δίδαξε να μην πιστεύω σε αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Μου συνέβη κάτι πρόσφατα με αυτή την υπόθεση των Πετραλώνων. Την κάλυψα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, έψαξα κάποια σκοτεινά σημεία από το 18, τι είχε συμβεί τότε και γιατί επανέρχεται τώρα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι η ερευνά μου ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχουν όμως οι από έξω, οι οποίοι όταν βλέπουν το σταφύλι ότι είναι ώριμο, τους αρέσει, πουλάει και χωρίς να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις απ’ ότι βλέπω εγώ, πάνε και τσιμπολογάνε ρόγες», είπε ο Πέτρος Καρσιώτης.