Μπορεί τα πολιτικά της κατορθώματα και η πορεία της στον πολιτικό χώρο να είναι ιδιαίτερα σημαντική, για τη Ντόρα Μπακογιάννη, όμως, ένας από τους πιο ξεχωριστούς ρόλους στη ζωή της είναι σίγουρα αυτός της μητέρας και μετέπειτα της γιαγιάς.

Αυτήν την περίοδο η γνωστή πολιτικός βρίσκεται στη γενέτειρά της, την Κρήτη και μαζί της είναι και τα επτά εγγόνια της, τα παιδιά του γιου της Κώστα Μπακογιάννη και της κόρης της Αλεξίας. Η Ντόρα Μπακογιάννη, μάλιστα, δηλώνει περήφανη γιαγιά και μιλά πάντα με ενθουσιασμό και λόγια αγάπης για τα εγγόνια της που έχουν γεμίσει με χαμόγελα την καθημερινότητά της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε από την παραλία Μαράθι στην Κρήτη, είναι τα δίδυμα παιδιά της κόρης της, Αλεξίας Μπακογιάννη από τον γάμο της με τον Μανώλη Βάρσο, η Ντόρα και ο Γιώργος, αλλά και ο μικρός γιος της Στάθης, καρπός του έρωτά της με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παπαδόπουλο. Ακόμη, στην Κρήτη βρίσκονται τα δυο παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου, η Δανάη και ο Παύλος, η κόρη του Ολυμπία – Ασπασία, αλλά και ο μικρός γιος του Δήμος, από τον γάμο του με τη Σία Κοσιώνη.

«Τα 7! Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα», έγραψε με χιούμορ η Ντόρα Μπακογιάννη στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Τα 7 !!! ⠀Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα !!!😂😂😂

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis on Wednesday, July 21, 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ