Την πρώην παίκτρια του Survivor εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. Πιο συγκεκριμένα, η Πελαγία Καζολέα έκανε πρόβα νυφικού σε γνωστό οίκο των βορείων προαστίων.

O λόγος για τον οποίο βρέθηκε στο ατελιέ ήταν για να συνοδέψει την αδερφή του συντρόφου της και επιτυχημένου μοντέλου, Γιώργου Καβακάκη. Η κοπέλα θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας οπότε ήθελε να ανακαλύψει το ιδανικο νυφικό για την ξεχωριστή μέρα της ζωής της. Στο πλευρό της ήταν και η μέλλουσα κουνιάδα της.

Η Πελαγία Καζολέα εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία, ενώ είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Γιώργου Καβακάκη.

Σύμφωνα με την Πελαγία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, «όταν έμαθα το όνομα του, τον γκούγκλαρα αμέσως, το παραδέχομαι. Και είδα τις φωτογραφίες του. Εκτός από το προφανές, αυτό που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, είναι πως υπήρχε μεταξύ μας ωραία επικοινωνία, χημεία. Ο Γιώργος έχει λέγειν, ωραία αίσθηση του χιούμορ, έχει αυτό τον αρσενικό τρόπο. Είναι αυτό που λέμε «αρσενικό παλιάς κοπής», γιατί έχει τον σεβασμό και την ωραία προσέγγιση.

Όπως έχει τονίσει και ο σύντροφός της στο περιοδικό ΟΚ! για την σχέση τους, «πρώτα από όλα, πέσαμε πάνω στην καραντίνα, που αυτό το γεγονός είτε θα μας ένωνε είτε θα μας χώριζε. Με τον γυρισμό από εκείνο το πρώτο ταξίδι στην Ύδρα ξεκίνησε η καραντίνα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ξεκίνησε και η συγκατοίκηση μας από τον πρώτο μήνα της γνωριμίας μας. Η Πελαγία είναι πολύ καλή νοικοκυρά, τρομερή μαγείρισσα, θέλει να τα έχει όλα έτοιμα και σε τάξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ