Τα Χριστούγεννα στην Ελβετία και στο πολυτελές ξενοδοχείο Kulm που ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου περνούν τα φετινά Χριστούγεννα ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η οικογένειά του που μοιράζονται τον χρόνο τους ανάμεσα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα με φόντο τις χιονισμένες Άλπεις. Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ βρίσκονται στο Σεν Μόριτζ και χθες απόλαυσαν ένα οικογενειακό γιορτινό δείπνο.

Στο γιορτινό τραπέζι κάθησαν ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους: τη Μαρία Ολυμπία, τον Οδυσσέα, τον Κωνσταντίνο, τον Αχιλλέα και τον Αριστείδη – Σταύρο. Για τη γιορτινή βραδιά μάλιστα, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, η Μαρί Σαντάλ επέλεξε ένα μαύρο πουά πουκάμισο και η κόρη της Μαρία Ολυμπία, μαύρο δαντελένιο σύνολο. Αλλά και τα αγόρια της οικογένειας εμφανίστηκαν με επίσημο ένδυμα και κοστούμια.

Το ξενοδοχείο που μένει ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ στο Σεν Μόριτζ.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Kulm έχει ιδιαίτερη ιστορία. Ιδρύθηκε από τον Γιοχάνες Μπαντρούτ το 1856 και αποτέλεσε θεμέλιο λίθο για τον χειμερινό τουρισμό της Ελβετίας.

Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στο εντυπωσιακό ορεινό τοπίο με κάποια από αυτά να βλέπουν στη λίμνη Σεν Μόριτζ και άλλα στις νότιες πλαγιές του όρους Πιζ Νερ και στο υπέροχο τοπίο της περιοχής Κορβίλια.

Ακόμη, διαθέτει εκλεπτυσμένη γκουρμέ κουζίνα στα 5 εστιατόριά του, με διάφορες γαστρονομικές εκπλήξεις, από προσεκτικά μαγειρεμένες τοπικές σπεσιαλιτέ μέχρι διεθνή πιάτα υψηλής κουζίνας.

Η ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ