Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει η ιστορία του Παναγιώτη. Ο νεαρός άνδρας που σε ηλικία τριών χρόνων είχε βρεθεί στη Μονάδα του Συλλόγου Ελπίδα και είχε μεταμοσχευθεί ζει μια όμορφη ζωή και έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο, Ελπίδα, Μαριάννα Βαρδινογιάννη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την ξεχωριστή μέρα του Παναγιώτη που αγαπά και στηρίζει σαν παιδί της.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τη συγκίνηση και τη χαρά μου για τη γέννηση του πρώτου παιδιού του Παναγιώτη μας! Τον Παναγιώτη τον κράτησα αγκαλιά πρώτη φορά σε ηλικία τριών ετών. Ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά που μεταμοσχεύθηκε στη Μονάδα μας. Από την πρώτη στιγμή τον ένιωσα και δικό μου παιδί και εδώ και 30 χρόνια στέκομαι στο πλευρό του βλέποντας τον να μεγαλώνει, να προχωρά στη ζωή του και να μας κάνει όλους υπερήφανους.

Τώρα ο Παναγιώτης μας έγινε πρώτη φορά πατέρας. Έφεραν στον κόσμο μαζί με την αγαπημένη του Μαντώ, ένα υγιέστατο αγοράκι. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψω όσα νιώθω.

Παναγιώτη και Μαντώ να σας ζήσει! Να είναι γέρος, τυχερός και ευλογημένος! Σας αγαπώ και θα είμαι πάντα στο πλευρό σας! Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», ανέφερε το μήνυμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ