Το Νησί των Ανέμων αποτελεί αγαπημένο προορισμό του Πέτρου Κωστόπουλου. Ο εκδότης περνά μεγάλα διαστήματα το καλοκαίρι στο νησί. Συχνά μαζί του έχει και τα παιδιά του. Τον περασμένο Ιούνιο ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τον είχε απαθανατίσει με την κόρη του, Αμαλία. Η 25χρονη κόρη του ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες όμως καταφέρνει να περνά μέρος των διακοπών της στην Ελλάδα.

Αυτό τον Αύγουστο, όπως και τον περσινό ο Πέτρος Κωστόπουλος πέρασε ξανά χρόνο με τον γιο του Μάξιμο στο νησί. Μπαμπάς και γιος απαθανατίστηκαν να κάνουν τη βραδινή τους βόλτα τους στα σοκάκια της Μυκόνου. Ο 15χρονος Μάξιμος έχει όχι μόνο φτάσει, αλλά και ξεπεράσει σε ύψος τον πατέρα του, ο οποίος καμαρώνει για τον μοναχογιό του και φροντίζει να κάνουν μαζί αρκετές δραστηριότητες.

Οι Πέτρος Κωστόπουλος και ο γιος του Μάξιμος φροντίζουν να κάνουν συχνά πράγματα μαζί, όπως γυμναστική ή βόλτα με τα ποδήλατα, μέχρι κοινές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

«Συζητάνε πολύ, βλέπουν ταινίες και ο Πέτρος απολαμβάνει να του μαγειρεύει. Πολύ συχνά μάλιστα τα απογεύματα τον συνοδεύει στις εξωσχολικές του δραστηριότητες. Επιδιώκει να περνάει πολύ χρόνο μαζί του», έχει εκμυστηρευτεί φιλικό πρόσωπο της οικογένειας στο ΟΚ!.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ