Στο Κολωνάκι απαθανάτισε ο φακός του ΟΚ! την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου. Η 46χρονη πολιτικός και ο 53χρονος μουσικοσυνθέτης περπάτησαν στο κέντρο της πόλης, ενώ κατευθύνθηκαν προς τη Βουκουρεστίου κοιτώντας τις βιτρίνες των καταστημάτων. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 3 Μαΐου υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες με στενούς συγγενείς και καλούς φίλους, ενώ πριν από περίπου έναν μήνα υποδέχτηκαν τα δίδυμα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου ήρθε στον κόσμο ο γιος και η κόρη τους, με τους ίδιους να ανακοινώνουν τα ευχάριστα νέα μέσω των λογαριασμών τους στα social media γράφοντας: «Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι».

Η σχέση τους μετράει περίπου δύο χρόνια, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να αποκαλύπτει σε παλιότερη συνέντευξή της για τη γνωριμία τους: «Είχα παρακολουθήσει μια παράσταση όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν, θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολού μαι. Εξεπλάγην προς στιγμή, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό πάντα κρύβει τη δική του ομορφιά. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες κρύβει ενδιαφέρον».

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ