Σημείο συνάντησης για επιχειρηματίες, celebrities και διεθνείς jet setters ήταν η Μύκονος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ο Νίκος Κοκλώνης πέρασε εκεί το πρώτο long weekend της σεζόν μαζί με φίλους, μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα σε απόμερες παραλίες και πολυσύχναστα στέκια. Ο ιδιοκτήτης της Barking Well Media, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή (η οποία σύμφωνα με τα stories τους στο Instagram προσπαθεί να τον βάλει σε πρόγραμμα διατροφής, με εκείνον να «κλέβει» με διάφορες λιχουδιές!), συναντήθηκε με στενούς φίλους και συνεργάτες.

Ο φακός του ΟΚ! τον εντόπισε μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου και τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο σε εστιατόριο της Ψαρούς, όπου βρέθηκαν μετά το μπάνιο τους σε απόμερη παραλία του νησιού. Όλοι μαζί διασκέδασαν και το βράδυ σε νυχτερινό στέκι στη Χώρα, σε μια από τις εξαιρετικά σπάνιες εξόδους του αγαπημένου ζευγαριού.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο νησί, ο Νίκος Κοκλώνης συναντήθηκε και με τον Ηλία Ψινάκη, σε σκάφος κοινού τους φίλου. Αυτή την περίοδο ο Ηλίας Ψινάκης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του αυτοβιογραφικό βιβλίο για την πολυτάραχη ζωή του, το οποίο θα συνοδευτεί από μαγνητοσκοπημένες αφηγήσεις, που, σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, θα χρησιμοποιηθούν σε αντίστοιχο κανάλι του πρώην δημάρχου Μαραθώνα στο YouTube. H καινοτομία στο συγκεκριμένο εγχείρημα έγκειται στο ότι το βιβλίο θα βασιστεί σε μαγνητοσκοπημένες αφηγήσεις που εν συνεχεία θα αποτυπωθούν σε χαρτί. Ο Ηλίας Ψινάκης συζήτησε για αυτό το νέο του εγχείρημα με τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς εμπιστεύεται τη γνώμη και την εμπειρία του παραγωγού (που ως συμπαραγωγός στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” μπήκε και στον χώρο του κινηματογράφου) και έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστούν σε κάποιο πρότζεκτ. Ίσως τώρα, με αφορμή την αυτοβιογραφία του Ηλία, να ήρθε η ευκαιρία.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφόρησε με τα “Νέα Σαββατοκύριακο (26 Ιουνίου – 2 Ιουλίου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ