Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου βρήκε τον Κώστα Σόμμερ και τη Βαλεντίνη Παπαδάκη να χαλαρώνουν στη Σαντορίνη, όπου πέρασαν μερικές ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Το ζευγάρι επέλεξε για τη διαμονή του το Suites of Gods Cave Spa στο Μεγαλοχώρι, ενώ δεν παρέλειψαν τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τους απαθανάτισε να κάνουν τις βουτιές τους με τον Κώστα Σόμμερ να είναι ιδιαίτερα τρυφερός με τη σύζυγό του που περιμένει το δεύτερο παιδί τους.

«Ο γιος τους είναι πολύ κοινωνικός. Ο μικρός Ιάσονας περπατάει μόνος του, μιλάει στον κόσμο και γενικά δείχνει να είναι ένα πολύ αυτόνομο παιδάκι» προσθέτει η ίδια πηγή στο περιοδικό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά σε νυχτερινή τους έξοδο μέσω κοινής παρέας και πολύ σύντομα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2021 στο Δημαρχείο Αλίμου με μάρτυρες τη Μαρία Καλάβρια και την Ιωάννα Παλαιολόγου.

Στη Σαντορίνη ταξίδεψαν μαζί με τον 1 έτους γιο τους Ιάσονα.

Το ζευγάρι αμέσως μετά τη Σαντορίνη πέρασε μερικές ημέρες στο Άστρος Κυνουρίας, ενώ είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν την Παρασκευή 5 Αυγούστου στη Ρόδο. Επόμενος προορισμός τους η Κρήτη, όπου βρίσκεται η οικογένεια του Κώστα Σόμμερ.

Φωτογραφίες: Κέλυ Αλεξίου

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ