Τις τελευταίες τους αγορές πριν υποδεχτούν τον νέο χρόνο έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο Golden Hall, με τον φακό του ΟΚ! να τους εντοπίζει την ώρα που αποχωρούσαν από το εμπορικό κέντρο. Εκεί είχαν και μια τυχαία συνάντηση με τον Άκη Πετρετζίκη, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο για επαγγελματικούς λόγους.

Το 34χρονο μοντέλο και η influencer σύντροφός του συνομίλησαν αρκετή ώρα με τον τηλεοπτικό σεφ, ενώ πριν φύγουν αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη διατηρούν σχέση από το περσινό καλοκαίρι. Οι φίλοι τους μάλιστα πιστεύουν ότι ο έρωτάς τους θα έχει happy end, καθώς εκείνος δεν κρύβει ότι είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια. Μάλιστα, αρκετές μέρες της εβδομάδας μένουν μαζί στο σπίτι του στον Άγιο Δημήτριο –η Ιωάννα μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη–, ενώ είχαν προγραμματίσει να περάσουν τα Χριστούγεννα στην Αράχοβα, τον τόπο καταγωγής του Δημήτρη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου αντάλλαξαν τα νέα τους, αστειεύτηκαν, ενώ στη συνέχεια ο Άκης Πετρετζίκης πόζαρε ευδιάθετος δίπλα στο σιντριβάνι.

Σε ό,τι αφορά τον παρουσιαστή του Κitchen Lab στον Alpha, oι φετινές γιορτές θα του μείνουν αξέχαστες καθώς είναι οι πρώτες που θα περάσει μαζί με τον σχεδόν 6 μηνών γιο του, Αχιλλέα, καρπό του έρωτά του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο του στις 27 Σεπτεμβρίου σε στενό κύκλο.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί εκτάκτως με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ