Η Soula Glamorous, η μυστηριώδης περσόνα με τους 415.000 followers, έρχεται στο ολοκαίνουριο site του περιοδικού ΟΚ! (www.okmag.gr) και έχει όλη τη διάθεση να προκαλέσει… αναταράξεις στην εγχώρια showbiz κάθε εβδομάδα με πικάντικες αποκαλύψεις και καυστικά σχόλια που θα συζητηθούν πολύ!

Ένα μικρό πρώτο δείγμα θα δείτε σήμερα μέσα από το Znews και αφορά στο νέο hot ζευγάρι Ιωάννας Τούνη – Δημήτρη Αλεξάνδρου, που ακόμα δεν έχουν όμως επιβεβαιώσει δημόσια ότι είναι μαζί! Τι μας γράφει όμως η ίδια η Soula Glamorous;

«Ποιος είναι ο καινούργιος έρωτας της Ιωάννας; Ναι, για την γνωστή αγαπημένη Ιωάννα Τούνη μιλάω, η οποία σύμφωνα με πηγές από τα κεντρικά είναι άκρως ερωτευμένη το τελευταίο διάστημα και περνάει μήνα του μέλιτος με τον καινούργιο της σύντροφο. Όπως αποκαλύφθηκε από ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη πριν από λίγες μέρες βρίσκονταν έξω από την Πάτρα για μπάνιο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκαν και για μίνι εξόρμηση στην Ζάκυνθο (δείτε παρακάτω τα Insta Story που ανέβαζαν) αλλά γύρισαν τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Όπως παρατηρήσατε πολλές κουτσομπόλες σαν εμένα, η Ιωάννα ανέβασε φωτογραφία στο σπίτι του γνωστού μοντέλου Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ιωάννα δεν μας κρύβεσαι πια. Οι Τατιάνες σε ανακάλυψαν!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ