Λίγες στιγμές μακριά από τη φασαρία της Αθήνας απόλαυσε με τους γιους του ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του ANT1 που ανανέωσε το συμβόλαιό του, χαλαρώνει κάνοντας τις διακοπές του. Μαζί του και τα δυο αγόρια του: ο Γιάννης και ο Δημήτρης. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα παιχνίδια στη θάλασσα που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του.

Λίγο μετά το τέλος τη εκπομπής του με τη Φαίη Σκορδα, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το σκάφος του και άρχισε τις βόλτες στις Κυκλάδες.

Με τους γιους του πήγε στη Ρηνεία, στην Τήνο, αλλά και στη Μύκονο.

Με καλοκαιρινή διάθεση ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μια από τις βόλτες στο Νησί των Ανέμων. Οι τρεις τους πήγαν για μπάνιο σε ,μια από τις αγαπημένες τους παραλίες. Και στη συνέχεια δεν σταμάτησαν τα θαλάσσια σπορ, τις βουτιές, αλλά και τα παιχνίδια στο νερό.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Φαίη Σκορδά. Μετά τον χωρισμό, το ζευγάρι έχει βρει τη χρυσή τομή και τα αγόρια είναι η προτεραιότητα σε όλα.

Έτσι, και στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές ο Γιάννης και ο Δημήτρης πέρνούν χρόνο τόσο με τον διάσημο πατέρα, όσο και με τη διάσημη μητέρα τους.

Από Σεπτέμβρη, άλλωστε, το πρόγραμμα όλων θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Τα παιδιά θα επιστρέψουν στα μαθητικά θρανία, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα αναλάβουν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη σε ANT1 και ΣΚΑΪ αντίστοιχα.

Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Ζώτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ