Μετά το τελευταίο της ταξίδι στην Ουγκάντα, που έγινε τον περασμένο Απρίλιο για χάρη της μικρής Έιντα, που θα υιοθετήσει, η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές της. Τον τελευταίο καιρό, η σχεδιάστρια βρίσκεται στη Μύκονο και περνάει, μαζί με τον σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη, μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, το ζευγάρι δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του στο νησί των Ανέμων. Μάλιστα, δεν είναι λίγες και οι φορές που οι paparazzi τους έχουν πετύχει σε εξορμήσεις τους σε παραλίες, όπου επιλέγουν να κολυμπήσουν και να απολαύσουν τον ήλιο του Αιγαίου.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την αφιξή του σε beach bar restaurant του νησιού. Η Χριστίνα Κοντοβά, φορώντας μπικίνι και παρεό, εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της του λουόμενους, ενώ ο Τζώνη Καλλημέρης ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της και δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ