Σκηνές καταδίωξης χολιγουντιανών προδιαγραφών κυριάρχησαν τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας The Enforcer με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας. Στην κινηματογραφική παραγωγή θα βρίσκεται σε ρόλο-έκπληξη και ο Κώστας Σόμμερ, που σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ! θα εμπλέκεται σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το καστ, που αποτελείται από τους Κέιτ Μπόσγουορθ, Μοτζίν Άρια, Ζολί Γκριγκς, Αλέξις Ρεν, Άαρον Κοέν και τον Αμερικανό ράπερ 2 Chainz, θα παραμείνει στη συμπρωτεύουσα μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή των γυρισμάτων.

Πολλές από τις σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν σε ένα τμήμα του Περιφερειακού της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε περιοχές όπως η Περαία, η Καλαμαριά, η Μηχανιώνα, η Θέρμη και η Βίλκα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρίτσαρντ Χιουζ. Όσο για τον Αντόνιο Μπαντέρας, υποδύεται έναν εκτελεστή που είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι μιας επικίνδυνης γυναίκας του υποκόσμου. Μάλιστα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ένα συλλεκτικό αγωνιστικό αυτοκίνητο Barracuda το οποίο οδηγεί ο πρωταγωνιστής, με το νουάρ θρίλερ να είναι τοποθετημένο στο σημερινό Μαϊάμι και τη Φλόριντα.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφόρησε με τα “Νέα Σαββατοκύριακο” (10-16 Ιουλίου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ