Στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον διασκέδασε η Αμαρυλλίς και ο σύζυγός της Κώστας Ματσίκας. Πρόκειται για μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους του ζευγαριού που έχει επιλέξει σε όλη τη διάρκεια της σχέσης του να κρατά χαμηλούς τόνους.

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας απέκτησαν τον περασμένο Φεβρουάριο το πρώτο τους παιδί. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε σε μία συνέντευξή του ο καλός τους φίλος Γιώργος Σαμπάνης.

«Το καινούργιο μου τραγούδι, ”Άσε με να σε προσέχω”, είναι μία αφιέρωση που θέλω να κάνω στον φίλο μου και συνεργάτη μου τον Κώστα Ματσίκα, που σήμερα η γυναίκα του η Αμαρυλλίς, πριν από λίγη ώρα γέννησε και ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι στο παιδί του», είχε πει στον Νίκο Μουστινά και το «καλό μεσημεράκι».

Το πρόγραμμά του αγαπημένου τους φίλου παρακολούθησε το ζευγάρι, λίγο καιρό μετά τον ερχομό του γιου τους. Μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη εμφανίζονται η Josephine και ο Snik.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε την Αμαρυλλίς και τον Κώστα Ματσίκα σε ένα από τα πρώτα τραπέζια. Η τραγουδίστρια επέλεξε για την εμφάνισή της μαύρο τζιν και φούξια σακάκι.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ