Το 2021 θα έλεγε κανείς πως ήταν η χρονιά του, καθώς τον Ιούλιο ο Άκης Πετρετζίκης έγινε πρώτη φορά πατέρας, τον Σεπτέμβριο παντρεύτηκε την αγαπημένη του και βάφτισαν τον γιο τους. Θετικά όμως έκλεισε το έτος και για τα επαγγελματικά του, καθώς το Kitchen Lab, η εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha, βρέθηκε στην πρώτη θέση τηλεθέασης ολόκληρη τη σεζόν με ποσοστό 17,8% στο γενικό σύνολο και 14,6% στο δυναμικό κοινό.

Ο 37χρονος σεφ υποδέχτηκε τη νέα χρονιά σε οικογενειακό κλίμα, ενώ την Κυριακή 2 Ιανουαρίου πραγματοποίησε έναν περίπατο με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τον 6 μηνών Αχιλλέα. Ο φακός του ΟΚ! τους απαθανάτισε έξω από το εστιατόριο Kitchen Lab που διατηρεί ο πετυχημένος σεφ στην Αγία Παρασκευή.

Το ζευγάρι ήπιε τον καφέ του και οι τρεις τους αποχώρησαν από το μαγαζί γύρω στις 3.00 το μεσημέρι. Ο Άκης Πετρετζίκης δεν χάνει ευκαιρία να περνά ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.«Η πατρότητα τον έχει γλυκάνει ακόμα περισσότερο» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του στο ΟΚ!. «Λατρεύει την οικογένειά του, είναι πολύ ευτυχισμένος».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ