Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Τζέσικα Μπίελ αποφάσισαν να πουλήσουν το πολυτελές σπίτι τους στο Χόλιγουντ Χιλς, μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Το ζευγάρι που περνά πια ελάχιστο χρόνο στην Καλιφόρνια έβγαλε προς πώληση την καλοφτιαγμένη βίλα του για το ποσό των 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με τη βοήθειά των μεσιτών τους, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Τζέσικα Μπίελ αποφάσισαν να πουλήσουν το οικογενειακό τους σπίτι που ήταν ως τώρα η μικρή όασή τους. Η τιμή εκκίνησης της πώλησης είναι τα 35 εκατομμύρια δολάρια.

Η απόφαση του ζευγαριού ήρθε λίγο μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, μέσα στην καραντίνα. «Το ζευγάρι επισκέπτεται σπάνια το Λος Άντζελες. Η οικογένεια ζει πια ευτυχισμένη στη Μοντάνα», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στο περιοδικό People.

Το ζευγάρι έχει έναν μεγάλο γιο, τον Σίλα και μέσα στην καραντίνα απέκτησε και τον μικρό Φινέα. Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Τζέσικα Μπίελ κρατήθηκε σαν μυστικό, αλλά όπως αποκαλύπτει το περιβάλλον του ζευγαριού αυτό δεν έγινε σκόπιμα. Λογω καραντίνας, όμως, η ηθοποιός απέφυγε τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και πέρασε μεγάλο μέρος της εγκυμοσύνης στο σπίτι.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το ζευγάρι έχοντας πια δυο παιδιά αποφάσισε να μην κάνει μεγάλες μετακινήσεις.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αγόρασε το σπίτι το 2002 για το ποσό των 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύντομα όμως, επέκτεινε την περιουσία του και αγόρασε και τη γύρω έκταση και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό οίκημα.

Το σπίτι είναι σε ρουστίκ ύφος, διαθέτει τεράστια πισίνα, ιδιαίτερα προσεγμένα δωμάτια και μπάνια και ο εσωτερικός χώρος είναι διακοσμημένος με το γούστο του τραγουδιστή και της ηθοποιού συζύγου του.

Φωτογραφίες: Realtor.com.