Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ήταν ο νικητής του πρώτου Big Brother που έγινε στην Ελλάδα. Πέρασε στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού ως «Τσάκας» με τις στιγμές μέσα στο reality να παραμένουν στη μνήμη πολλών ακόμα και σήμερα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Political και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα, σχολιάστηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτει για το δύσκολο διαζύγιο που είχε με τη δεύτερη σύζυγό του.

«Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου. Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη.

Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα – σε αντίθεση με εκείνη που είχε μεγαλώσει εδώ – και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Στη συνέχεια ο «Τσάκας» του Big Brother εξομολογήθηκε ότι έκανε 4 χρόνια να δει τα παιδιά του.

«Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ».

Επιπλέον ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ανέφερε: «Αν δεν ήταν το Μαρινάκι, το γούρι μου, να μου διαβάζει τις δικαστικές εντολές και τα νομικά χαρτιά, δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία. Χάρη σε εκείνη βλέπω τα παιδιά μου πλέον κάθε Σαββατοκύριακο και νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός.

Αυτή είναι η κοπελάρα μου, συγκατοικούμε 5 χρόνια και περνάμε υπέροχα και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν εγκαταστάθηκα στη Γερμανία νοίκιασα ένα δωμάτιο στο σπίτι του πατέρα της και όταν χώρισα σε εκείνο το δωμάτιο επέστρεψα. Ωστόσο οι γονείς της δεν ήθελαν με τίποτα εκείνη τη σχέση και έκαναν και κάνουν να αδύνατα δυνατά ακόμα και τώρα να μας χωρίσουν. Η οικογένειά της στράφηκε εναντίον μου. Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ