Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε ανοιχτά στη Δάφνη Καραβοκύρη για τον βιασμό του στα 6 του χρόνια από ένα άτομο 17 ετών και τον κακοποιητικό πατέρα του.

Ο ίδιος πιστεύει πως η βία που ασκούσε ο πατέρας στην μητέρα και την αδερφή του προερχόταν από την καταπιεσμένη σεξουαλικότητα του πατέρα του καθώς η δική του εξήγηση είναι πως ο πατέρας του ήταν πάντοτε ομοφυλόφιλος. Ο πατέρας του παραμένει τοξικοεξαρτημένος μέχρι σήμερα. Ο Τάσος Ξιαρχό είναι καθαρός εδώ και έναν μήνα.

«Το σεξ στη ζωή μου μπήκε πολύ πρόσφατα. Είμαι 32 ετών. Μέχρι τον κορονοιό έκανα μια δυο φορές τον χρόνο και αυτό κάτω από προγραμματισμό, όχι από έρωτα. Έκανα σεξ με τον χορό. Ήθελα αυτό και είχα ξεχάσει τη ζωή του Τάσου. Το γνώρισα αρνητικά το σεξ. Το έκανα πολύ έντονα, πολύ απότομα, ντρέπομαι για στιγμές. Τώρα θα αρχίσω να το απολαμβάνω.

Για μένα ο έρωτας είναι το κενό, το χάος και να σε σκοτώσει ο άλλος είναι ότι θα γίνεις άγγελος. Για να κάνεις έρωτα με κάποιον πρέπει να μην ντρέπεσαι. Το σεξ είναι κάτι που περνάει και το ξεχνάς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό στην αρχή του podcast.

Στη συνέχεια της κουβέντας τους, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε ανοιχτά για τις δικές του εξαρτήσεις και τη θετική του διάγνωση στο ιό του HIV ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχει κόσμος που θέλει να κάνει μαζί του ελεύθερο σεξ προκειμένου να κολλήσει τον ιό για να λάβει το επίδομα.

Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονίζει με την εξομολόγηση για την απόπειρα αυτοκτονίας – «Δεν το έκανα στα ψεύτικα, ήθελα να πεθάνω»

«Πριν από δύο χρόνια τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα και είπα «έχω AIDS». Είχε πολλά άγκαθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί.

Είναι τυφλό το σύστημα. Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει μπορεί να μπλοκάρεις και να περάσουν μήνες για να πάρεις αγωγή. Και δεν πρέπει. Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή. Με κατέστρεψε αυτό. Σε αυτό τον χώρο των gay και του Grindr αν ο άλλος δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς και ξέρει ότι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του. Οπότε δεν μπορώ σε κάθε άνθρωπο να τον ενημερώνω για αυτό που έχει ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα», ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα γιατί ένιωθα τύψεις να πάρω χρήματα τα οποία ήταν από απροσεξία, να πάρω χρήματα που δεν μου ανήκουν. Πλέον το κάνω γιατί ψυχολογικά έπεσα τόσο πολύ που έχασα δουλειές. Είναι βαρύ για έναν άνθρωπο. Όταν το έμαθα συγκατοικούσα τότε με μια κοπέλα την Ίριδα από το GNTM και το μοιράστηκα μαζί της», πρόσθεσε ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: «Έχω μεγαλώσει μέσα στους γύφτους, μέσα στην κλεψιά, μέσα στα όπλα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ