Ο Παύλος κατά την αναχώρησή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» απαντώντας στις ερωτήσεις της Μένιας Κούκου και αναφέρθηκε και στην τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως σημείωσε η Ελλάδα για εκείνον είναι το πρώτο του σπίτι, αλλά δεν ήταν εδώ όσο έπρεπε, κάτι το οποίο φαίνεται ότι θα αλλάξει στο εξής. Αν και όπως σημείωσε προς το παρών δεν έχουν βρει ακόμα σπίτι.

«Όπως είχα πει, θα έρχομαι πιο συχνά στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι το πρώτο μου σπίτι απλώς δεν ήμουν εδώ όσο έπρεπε. Τώρα θα είμαι πιο συχνά. Δεν έχουμε βρει ακόμη σπίτι», είπε.

Ο Παύλος αναφέρθηκε ακόμα στην τραγωδία των Τεμπών αναφέροντας: «Αυτό που συνέβη στα Τέμπη είναι τραγωδία και δε θέλω να λέω πολλά γι’ αυτό. Είναι πολύ στενάχωρο, είναι μεγάλη η λύπη».

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο Παύλος λίγες ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα» είχε γράψει ο Παύλος σε ανάρτησή του για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη την 1η Μαρτίου. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους σε αυτή την ασύλληπτη τραγωδία και με τους τραυματίες που ολόψυχα ευχόμαστε να βγουν σύντομα από το νοσοκομείο» συνεχίζει στο κείμενό του ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που περνά πλέον μεγάλο μέρος του χρόνου του στην χώρα καταγωγής του.

«Θερμές ευχαριστίες στα σωστικά συνεργεία και όλο το ιατρικό προσωπικό που συνδράμει τους τραυματίες κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες. Στέκω συντετριμμένος μπροστά στον ανείπωτο πόνο των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους τόσο άδικα. Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους δίνει δύναμη» ανέφερε ακόμα λίγες ώρες μετά την τραγωδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ