Ο Νίκος Φλιωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατός τους βύθισε στο πένθος την οικογένειά του που ακόμα πενθούσε την απώλεια του πατέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη που πέθανε πριν λίγους μήνες.

Το βράδυ της ημέρα του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη συγγενείς και στενοί φίλοι, βρέθηκαν στο πατρικό του σπίτι όπου έγινε ολονυχτία στη μνήμη του, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης.

«Όταν έφτασα στο σπίτι, άκουσα γέλια στο μπαλκόνι, ένα καταφώτιστο μπαλκόνι με χριστουγεννιάτικα φώτα και θεώρησα πως ο όροφος της Άννας θα ήταν άλλος. Μου άνοιξε η Αννούλα και παρότι το κλίμα μέσα τους ήταν βαρύ, προσπαθούσαν με αστεία και ευχάριστες ιστορίες με τον Νίκο, να τον θυμούνται και να γιορτάζουν το “παλικάρι”, όπως τον αποκάλεσαν» αποκάλυψε στην εκπομπή ο Γιάννης Αρμουτίδης και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι ένα «πάρτι» για τον Νίκο που αύριο θα ντυθεί γαμπρός. Θα φορέσει το μαύρο μεταξωτό ολοκαίνουριο κοστούμι του, τα νέα ρούχα που του αγόρασαν και θα κηδευτεί δίπλα στον πατέρα του»

Η απουσία της μητέρας του Νίκου, Μάχη

Από την ολονυχτία έλειπε η μητέρα του Νίκου Μάχη, η οποία θέλησε να περάσει τη νύχτα στο εξοχικό τους σπίτι για συναισθηματικούς λόγους, αλλά όλη τη νύχτα επικοινωνούσε με την κόρη της Αννούλα Φλωρινιώτη.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Μάχη Φλωρινιώτη για τον θάνατο του γιου της: «Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ