Στο Πήλιο και στον κοσμικό και κλειστό γάμο του Αλεξάντερ Ρομπς και της Δάφνης Μπαρκσάιρ βρέθηκαν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ταξίδεψε στη γραφική Τσαγκαράδα προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο του γιου της πολύ καλής φίλης, Ντόρις Βερνίκου Ρομπς.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιουλίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Τσαγκαράδα, ενώ ακολούθησε δεξίωση στον Μυλοπόταμο.

Μαρί Σαντάλ: Πόσο κοστίζουν τα 3 καλοκαιρινά σύνολα που επέλεξε σε γάμο στο Πήλιο;

To ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Πήλιο

H Δάφνη Μπαρκσάιρ είναι talent & training development manager σε μια πολυεθνική εταιρεία εξωτερικής ανάθεσης επιχειρηματικών διαδικασιών και συμβούλων με έδρα το Παρίσι.

O Αλεξάντερ Ρομπς είναι International Markets Business Development Area Manager σε μεγάλο ελληνικό Όμιλο με προϊόντα υγείας και φροντίδας.

Το νιόπαντρο ζευγάρι στο Πήλιο μέσα από φωτογραφία που ανέβασε ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ.

Η Ντόρις Βερνίκου ανήκει στη γνωστή εφοπλιστική οικογένεια της Ελλάδας. Ζει στη χώρα μας, ενώ είναι δεύτερη ξαδέλφη της Μαρίνας Βερνίκου και σύζυγος του Αμερικανού Κρις Ρομπς.

Το ζευγάρι των Ρομπς διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με επιφανείς οικογένειες της Ελλάδας, όπως τη Μαριάννα Λάτση, αλλά και τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ. Με τη μεγάλη νύφη της Άννας Μαρίας, μάλιστα τις συνδέει μια βαθιά φιλία χρόνων όπως φαίνεται από σχετικό post στο Instagram.

Η Ντόρις Ρομπς είναι μία από τους νονούς το πρωτότοκου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Κωνσταντίνου Αλέξιου. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε ελληνορθόδοξη τελετή στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο στις 15 Απριλίου 1999.

Η Μαρί Σαντάλ με την Ντόρις Ρομπς στο Πήλιο.

Νονοί του Κωνσταντίνου Αλέξιου είναι ο Νικόλαος, ο πρίγκιπας Ντιμίτριε της Γιουγκοσλαβίας, ο βασιλιάς Φρέντερικ της Δανίας, ο βασιλιάς Φελίπε VI της Ισπανίας, αλλά και ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας, πριγκίπισσα Alexandra zu Furstenberg και η Ντόρις Ρομπς.

Διαβάστε επίσης: Σε γάμο στο Πήλιο η Μαρί Σαντάλ – Η κομψή εμφάνισή της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ