Η Ντόρα Μπακογιάννη λατρεύει τα εγγόνια της και περνά με κάθε ευκαιρία χρόνο μαζί τους. Πολλές φορές κρατά η ίδια στο σπίτι της, είτε στην Αθήνα, είτε στα Χανιά, ενώ κάποιες φορές έχει απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό να συνοδεύεται από αυτά σε εξόδους της. Με αφορμή την κοινή τους γιορτή σήμερα, η πολιτικός της ΝΔ δημοσίευσε μια φωτογραφία με την εγγονή της, Ντόρα, κόρη της Αλεξίας Μπακογιάννη.

«Ντόρα και Ντοράκι σας ευχαριστούμε πολύ για τις θερμές ευχές!», έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη χαμογελαστή φωτογραφία με την εγγονή της η Ντόρα Μπακογιάννη. Θυμίζουμε ότι η πολιτικός έχει αποκτήσει 7 εγγόνια από τα παιδιά της Κώστα και Αλεξία Μπακογιάννη.

Ντόρα και Ντοράκι σας ευχαριστούμε πολύ για τις θερμές ευχές !!!

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis on Saturday, March 12, 2022

Η Ντόρα Μπακογιάννη πριν λίγο καιρό είχε γνωστοποιήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον δύσκολο δρόμο που έχει να διανύσει. Ωστόσο, πορεύεται πιο εύκολα σε αυτόν έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα.

«Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα. Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ. Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου. Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν. Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται. Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.

Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου. Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις. Παράλληλα. Ταυτόχρονα. Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Δεν θα λιποψυχήσουμε. Δεν θ’ αλλάξουμε. Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια. Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται. Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον. ΝΜ», ανέφερε τον περασμένο Οκτώβρη η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ