Η Ντέμη Γεωργίου έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και είναι ξανά ερωτευμένη. Η πρώην παίκτρια του MasterChef κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο μαγειρική reality και μετέπειτα είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση που είχε με τη σύντροφό της Άλκηστη. Αργότερα ακολούθησε ο χωρισμός τους καθώς η Άλκηστις έφυγε στο εξωτερικό για δουλειά. Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η Ντέμη Γεωργίου έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη και πολύ καλά. Εννοείται έχω προχωρήσει, κανείς δεν μένει στάσιμος. Θα ξαναέκανα σύμφωνο συμβίωσης. Αν μια σχέση που έχω στο μέλλον μου κάνει γιατί όχι; Επίσης που ξέρεις ότι δεν έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης; Έφτασα στον πάτο, φοβήθηκα για τη ζωή μου και έφυγα από μια σχέση μου κακοποιητική», είπε η Ντέμη Γεωργίου.

Πριν λίγο καιρό, η Ντέμη Γεωργίου είχε εξομολογηθεί στην ίδια εκπομπή ότι υπήρξε για έξι χρόνια σε κακοποιητική σχέση. Μάλιστα είχε αναφέρει ότι είχε δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι που της στέρησε την όρασή της για δύο μήνες. «Είναι κάτι πολύ βαρύ που κουβαλάω. Έχει περάσει πια. Έχει περάσει ο χρόνος, δεν είναι στην καθημερινότητά μου. Ζούσα έτσι αρκετά χρόνια, περίπου μια εξαετία. Ήταν λεκτική βία, σωματική βία, είχε διάφορες φάσεις. Είχα ένα βαρύ περιστατικό που με έφτασε και στο σημείο να δώσω τέλος στην κακοποίηση.

Ο άλλος σου λέει συγνώμη, αλλάζει για λίγο, βλέπεις να αλλάζει συμπεριφορά, και μετά ξαναγίνεται αυτό. Πιστεύεις, μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις μια προσπάθεια και έτσι περνάει ο χρόνος, μέχρι που κάποια στιγμή δεν αντέχεις πια

«Ήταν στα δικά μου χέρια. Την τελευταία φορά ειπώθηκαν όλα, έγινε και ποινική δίωξη αυτεπάγγελτα. Πρέπει οπωσδήποτε όλοι να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να περνάει τέτοιες καταστάσεις. Να μιλάμε στους αρμόδιους, όχι στους κολλητούς μας», εξήγησε τότε για αυτή την υπόθεση η πρώην παίκτρια του MasterChef.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ