Σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Ντάσα Ζούκοβα σε κοσμικές ή μη εμφανίσεις. Οι αναρτήσεις της συζύγου του Σταύρου Νιάρχου είναι κάτι παραπάνω από σπάνιες.

Τώρα μέσα από τα social της, έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Ντάσα Ζούκοβα σε μια επίσημη εμφάνιση. Μαζί με την κουνιάδα της Ευγενία Νιάρχου αλλά και τις επιστήθιες φίλες τους Μπιάνκα Μπραντολίνι Ντ΄ Άντα και Καμίλ Ρόου οι τέσσερις γυναίκες ποζάρουν στον φακό με κουκλίστικα ροζ φορέματα.

Από αριστερά: Καμίλ Ρόου, Μπιάνκα Μπραντολίνι  Ντ΄ Άντα, Ντάσα Ζούκοβα και Ευγενία Νιάρχου.

Οι κούκλες με τα ροζ

H Eυγενία Νιάρχου επέλεξε για την εμφάνισή της ένα εφαρμοστό φόρεμα που συνδύασε με κοσμήματα δικής τη υπογραφής, Venyx. Δίπλα της, η Ντάσα Ζούκοβα πόνταρε σε ένα περφορέ σύνολο με croppoed τοπ και pencil φούστα. Ολοκλήρωσε το look με πέδιλα από PVC.

Το κουφετί ροζ είναι από τα πιο αγαπημένα χρώματα της συζύγου του Σταύρου Νιάρχου. Πριν από έναν μήνα η  Ρωσοαμερικανίδα συλλέκτης έργων τέχνης και επιχειρηματίας, είχε ποζάρει στα social με παραμυθένιο ροζ φόρεμα του οίκου Prada. Η Ζούκοβα μάλιστα παρευρέθηκα στο Μet Gala με μια δημιουργία σε στυλ Όντρεϊ Χέμπορν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ