Ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. Τα γενέθλια του Φίλιππου μπορεί να πέρασαν, ωστόσο η αγαπημένη του Νίνα Φλορ βρήκε τρόπο να τα γιορτάσουν και μάλιστα με την πιο πρωτότυπη τούρτα. Πέρα από τα χρόνια πολλά με μικρή καθυστέρηση της Νίνα Φλορ στον Φίλιππο, η τούρτα είχε και μια τρυφερή και έξυπνη χιουμοριστική ατάκα πάνω, η οποία έγραφε: «Κάνεις την καρδιά μου να λιώνει», αφού είχε το σχήμα ενός φοντύ τυριών.

(Instagram/ninaflohr)

Στην αυθόρμητη φωτογραφία τους το ζευγάρι που παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο στη Μητρόπολη Αθηνών, ποζάρει χαμογελαστό και αγκαλιασμένο. Η Νίνα Φλορ φορά για τα γενέθλια του συζύγου της ένα ασπρόμαυρο εντυπωσιακό σύνολο και ο Φίλιππος κοστούμι με ανοιχτό πουκάμισο.

Τις ημέρες του Πάσχα το ζευγάρι βρισκόταν στην Μοζαμβίκη, μαζί με την αδελφή του Φίλιππου, Θεοδώρα και τον αρραβωνιαστικό της. Εκεί η Νίνα Φλορ διατηρεί ένα βραβευμένο τουριστικό θέρετρο. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν ταξιδέψει στην Αίγυπτο από όπου είχαν μοιραστεί υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram. Αφορμή ήταν τα γενέθλια της φίλης τους Ολυμπίας που κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 50 άτομα σε ένα διαφορετικό πάρτι γενεθλίων στην έρημο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ