Στις 20 Απριλίου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφτηκε το ακριτικό νησί των Οινουσσών και συγκεκριμένα τα επιτηρητικά φυλάκια του Στρατού Ξηράς. Ενημερώθηκε για την αποστολή των φυλακίων και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα.

«Συγκινητική στιγμή επίσης ήταν η ανακήρυξή μου ως Επίτιμου Ακρίτα Δημότη Οινουσσών και ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον Δήμαρχο Οινουσσών Γιώργο Δανιήλ καθώς και ολα τα μέλη του Δημοτικού Συμβούλιο για την ύψιστη τιμή που μου έκαναν, η οποία αποτελεί μια τιμή με ιδιαιτερότητα καθώς αντικατοπτρίζει την αγάπη που νιώθω βαθιά μέσα μου για τα ακριτικά μας νησιά και τον θαυμασμό μου για τους ακρίτες – πλέον – συνδημότες μου», δήλωσε συγκινημένος ο Νίκος Χαρδαλιάς σε μια ανάρτησή του στο Instagram όπου μοιράστηκε φωτογραφίες από την επίσκεψή του.

Μετά το Πάσχα έκανε ακόμα μία επίσημη εμφάνιση στη Χαλκίδα. Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου ο υφυπουργός βρέθηκε στην Σχολή Πεζικού Χαλκίδας. Ένα στιγμιότυπο μοιράστηκε από την εκδήλωση η Ειρήνη Αϊνδιλή.

Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει επιλέξει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις μόνο με αφορμή την επαγγελματική του ιδιότητα. Η τελευταία φορά που τον είδαμε σε κοσμική βραδιά ήταν το καλοκαίρι του 2020 όταν και συνόδευσε τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου στο Δελφινάριο.

Ο 53χρονος πολιτικός είναι δεμένος με την οικογένειά του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει με τρυφερά λόγια τόσο για τη σύζυγό του όσο και για τις κόρες του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Οι κόρες του ονομάζονται Ιωάννα και Δήμητρα. Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ